Testfestés vagy csillámtetoválás

A testfestés egy nagyszerű dolog, strandra, nyaralásra, fesztiválra, nagyobb eseményre (születésnapi, névnapi buli, leánybúcsú, legénybúcsú, ballagás, esküvő, szalagavató, Anna-bál, szüreti bál, majális, gyermeknap, falunap, karácsony, szilveszter, farsang, valentin nap) az ékszert is helyettesítheti, kitűnhetsz a tömegből.

Kipróbálhatod, leendő tetoválás mintádat is testfestéssel, amit szabad kézzel is elkészíthetek. És ha esetleg mégsem szeretnél tetoválást, semmi gond, mert egy idő után úgy is lekopik a bőrről.

A testfestés történhet csillámmal, selyemporral, vagy matt porokkal. Ezen kívül sablonnal és szabad kézzel egyaránt dolgozom.

FONTOS! Rovarcsípésre, ekcémára, sebre, varra vagy más sérülésre, és egyéb fertőzéses bőrbetegségre nem festek!

Kozmetikai minőségű bőrbarát termékekkel dolgozom!

 

Testfestés előtt:

  • Ne használjunk semmilyen krémet, olajat a felületre, a bőrradírt viszont ajánlom!
  • Ha szükséges előtte szőrtelenítsünk (utána semmiképp)
  • Készüljünk fel hogy egy testfestés ideje minimum 10 perc, de akár 1,5 óra is lehet a minta méretétől és bonyolultságától függően.

Testfestés után:

  • A testfestés után kerüljük az erős dörzsölést (törölköző, gyanta, krém) és a nagyon meleg hatásokat (szolárium, szauna, meleg víz, közvetlen napfény), illetve aceton se érje a felületet.
  • Legtovább az alkaron és a bokán marad meg a csillámtetoválás.
  • Gyorsan zsírosodó bőrön, izzadékonyság esetén kevésbé tartós a minta. A legkevésbé pedig a kézfejen a gyakori kézmosás és más külső hatások miatt.
  • Ha szeretnénk eltüntetni a mintát mert már nagyrészt lekopott, kicsit áztassuk a felületet és utána alkoholos vagy sebbenzines vattával le tudjuk dörzsölni.

 

Eddigi munkáim: