Maszkolás / Speciális effekt

Halloween estéjén vagy farsangon te lehetsz a legmenőbb! Esetleg a cosplay világában vagy? A profi maszk miatt rád sem ismernek majd az emberek. Ráadásul a speciális effektekkel igazán élethű lesz a karakter.

Amiket itt használni szoktam: művér, kopasz paróka, folyékony latex, wax, paróka ragasztó, stb. Ezekhez még jöhet smink, arcfestés, csillám, stb, csak a képzelet szabhat határt!

Tematikus esküvő
Ma már egyre több pár törekszik arra, hogy  a vendégek számára is örök emlék maradjon az esküvő. Erre tökéletes választás a tematikus esküvő, melynek lényege, hogy az eseményt egy meghatározó téma köré csoportosítva szervezi meg a pár, és ehhez igazítja a helyszínt, a menyasszony és a vőlegény kinézetét, a meghívókat, az ételeket és a dekorációt. A lehetőségek száma végtelen, az esküvőt mintázhatják filmek, korszakok, vagy meghatározott helyszínek hangulatai is. 
Extravagáns sminket/maszkot is készítek ilyen tematikus esküvőkhöz. Strasszok, tollak, szirmok, különleges műszempillák vagy komplett maszkok is kérhetőek. Ha valami igazán egyedire vágysz, imádod a csillogást, vagy közös szerelmetek a halloween és a horrorfilmek világa, most átalakulhatsz valami varázslatossá. Ha még nincs konkrét ötleted, az sem baj, segítek kiválasztani!

Igény esetén megörökíthetőek a maszkok egy fotózással. A fotózás történhet stúdióban vagy szabad téren, egyeztetés alapján. Bővebben a fotózásokról: www.yoheeart.hu

Ezen kívül van néhány jelmezem és kiegészítőm, többsége a galériában látható. Vagy segíthetek a jelmezkeresésben, ha valami igazán egyedit szeretnél!

Igény esetén fodrászt is tudok biztosítani.

FONTOS! Rovarcsípésre, ekcémára, sebre, varra vagy más sérülésre, és egyéb fertőzéses bőrbetegségre nem festek!

Kozmetikai minőségű bőrbarát termékekkel dolgozom!