Fantázia smink

Divatbemutatóra, fotózásra, fesztiválra, szilveszterre vagy halloweenre tökéletes választás!

Fantázia smink esküvőre!

Ma már egyre több pár törekszik arra, hogy  a vendégek számára is örök emlék maradjon az esküvő. Erre tökéletes választás a tematikus esküvő, melynek lényege, hogy az eseményt egy meghatározó téma köré csoportosítva szervezi meg a pár, és ehhez igazítja a helyszínt, a menyasszony és a vőlegény kinézetét, a meghívókat, az ételeket és a dekorációt. A lehetőségek száma végtelen, az esküvőt mintázhatják filmek, korszakok, vagy meghatározott helyszínek hangulatai is. 
Extravagáns sminket/maszkot is készítek ilyen tematikus esküvőkhöz. Strasszok, tollak, szirmok, különleges műszempillák vagy komplett maszkok is kérhetőek. Ha valami igazán egyedire vágysz, imádod a csillogást, vagy közös szerelmetek a halloween és a horrorfilmek világa, most átalakulhatsz valami varázslatossá. Ha még nincs konkrét ötleted, az sem baj, segítek kiválasztani!

Fesztivál smink: csak a képzeleted szabhat határt!

Sziget fesztivál, VOLT fesztivál, Balaton Sound, Strand fesztivál, farsangi bál, és még sorolhatnám! Vagány sminkben bulizhatsz ezeken a fesztiválokon, különféle formájú és színű strasszok, csillámporok, selyemporok, vad színek, egy kis arcfestéssel megvadítva, és a hatás nem marad majd el!

Igény esetén megörökíthetőek a sminkek egy fotózással. A fotózás történhet stúdióban, vagy szabad téren, egyeztetés szerint. Bővebben a fotózás menetéről: www.yoheeart.hu

Ezen kívül van néhány jelmezem és kiegészítőm, többsége a galériában látható. Vagy segíthetek a jelmezkeresésben, ha valami igazán egyedit szeretnél!

FONTOS! Rovarcsípésre, ekcémára, sebre, varra vagy más sérülésre, és egyéb fertőzéses bőrbetegségre nem festek!

Kozmetikai minőségű bőrbarát termékekkel dolgozom!